Szicsek ismét győztese a Vinum Laugaricio-nak

Szicsek ismét győztese a Vinum Laugaricio 2017-nek

 

A Vinum Laugaricio verseny újra Trencsénben, az Expocentrumban került  megrendezésre, melynek keretén belül a Szicsek pálinkák többszöri győzelmet arattak. Bár a siker nem volt meglepetésszerű (tudvalevő, hogy a Szicsek pálinkák kiváló minőségűek), a győzelem mindig nagy örömet okoz. Nézzük meg közösen, miről is szól a Vinum Laugaricio verseny, mik a céljai és mely pálinkákat, borokat követi figyelemmel.

 

Mi a Vinum Laugaricio?

 

A Vinum Laugaricio egy nemzetközileg elismert bor-, víz- és pálinkaverseny. Mára a bor- és szeszfőzdei rendezvények között szilárd helyet vívott ki magának. Célja teret nyitni pincészetek, bortermelő és bor-, víz-, pálinka importőr cégek bemutatkozásának. Mindemellett lehetőséget kapnak azok az előallítók és forgalmazók, akik különféle berendezéseiket népszerűsíthetik a borászok és szőlészetek felé. Természetesen lehetőség nyílik egyéb kellékek, segédanyagok kiállítására, a gyártók megismerésére.

 

A Vinum Laugaricio kiállításon mindenkinek megadatik a lehetőség az új kapcsolatok kialakítására úgy szakmai téren, mint a kereskedelmi hálózaton belül. Ez a rendezvény tehát kiváló alkalom arra, hogy összehozzuk a hasonló érdeklődésű embereket kapcsolatfelvétel, szakmai eszmecserék céljából.

 

Szicsek győzelmei

 

A Szicsek desztillátumokat a felhasznált gyümölcs és egyéb nyersanyagok magas színvonala teszi jellegzetessé. Pontosan e szempont segítette az első hely megnyerését a pálinka kategóriában – nevezetesen az Irsai Olivér Szőlő pálinkával. Ez viszont nem minden. A második helyezést rögtön a Szicsek márka három pálinkája kapta: konkrétan a Gömöri kökény, a Besztercei szilva és a Cseresznye pálinka. A Szicsek név vitt mindent, így a harmadik helyet is – ezt konkrétan a Vilmoskörte pálinkával.

 

Mivel e rendezvény a szicseki alkoholtartalmú italok minőségének egy újabb megerősítése, több mint biztos, hogy valóban alaposan átgondolt, nagy szakértelemmel, odafigyeléssel elkészített pálinkákról van szó. A gyártási folyamattól kezdve a nyersanyagokon és a vízen vagy az érlelési folyamaton keresztül mindent úgy alakítanak ki, hogy a végeredmény nem csupán a legízletesebb pálinkát kínálja, hanem azt, amelyik felmelegít és egyben gyógyír a bajokra. Elég csupán megízlelni – győződjön meg róla Ön is!